Våra behandlingar

Innan alla våra tandblekningsbehandlingar så får du träffa en tandläkare eller tandhygienist som undersöker dina tänder och kan svara på frågor. Undersökningen ingår i behandlingspriset och utförs vid samma tillfälle som tandblekningen.

Professionell tandblekning med ZOOM! blekningslampa 4x15min samt efterbehandling mot ilningar
3.300 SEK inkl 25% moms

Behandlingen börjar med att vi lägger en skyddande gel på ditt tandkött. Sedan penslas dina tänder med en tandblekningsgel och belyses med ZOOM! blekningslampa i 15 minuter. Detta upprepas tre gånger. Efter behandlingen penslas dina tänder med gel för att minska eventuella ilningar.

Hemblekning med DayWhite eller NiteWhite
2.100 SEK ink. 25 % moms

Ett avtryck tas av dina tänder och på kliniken framställs en plastskena som är anpassad för dina tänder. Du köper en förpackning som innehåller blekgel samt ask att förvara gelskenorna i. Skriftliga anvisningar finns också i förpackningen. Du fyller sedan skenan med tandblekningsgel och använder den på dagen eller natten beroende på om du väljer DayWhite eller NiteWhite. Gelen räcker till ca 14 dagar/nätters behandling.

Professionell tandblekning med ZOOM! 4x15 min och hemblekning med DayWhite eller NiteWhite
4.100 SEK inkl. 25 % moms

I denna behandling ingår både en professionell tandblekning med ZOOM! blekningslampa och ett hemblekningskit med DayWhite eller NiteWhite som används efter ZOOM-blekningen. Hemblekningen räcker till 3 dagar/nätter. Detta alternativ rekommenderas för bästa resultat. Skenorna kan också användas om du vill fräscha upp tänderna vid ett senare tillfälle.

DayWhite eller NiteWhite tandblekningsgel
150kr

För dig som redan har en tandblekningsskena och vill köpa till mer tandblekningsgel. En gelspruta räcker till 3 dagar/nätter.


Fr.om 1 jan 2015 är det moms på kosmetisk tandvård.Vita Tänder | Tel: 08-32 45 90 | info@vitatander.nu | Hälsingegatan 43 | 113 31 Stockholm